Att en bil blir en helt annan när man byter till ett par riktigt snygga fälgar är verkligen en underdrift. Att skaffa ett par riktigt snygga fälgar är som att människa ha en riktigt bra accessoar, det kan bära hela stilen och samma gäller med bilen, nya fälgar kan bära hela bilen. Många gånger kommer man med en exakt likadan bil i en korsning, ser att kopian av din bil ser betydligt snyggare ut, varför? Sedan ser man att det som man kan likställa med våra skor alltså fälgarna är ett par andra, fräschar och snyggare.

På resa genom Sverige och slutligen in i Norge och du ser ett par ”nya felger” som det heter i Norge. Du tänker för dig själv hur du ska uppnå den där snygga looken när du sedan kommer tillbaka till Sverige. För det är inte idéstöld om du fick idén i ett annat land. Dekk365.se har ett stort utbud av fälgar och däck till din bil, här kan till och med Norrmännen handla så chansen är stor att du hittar din pärla här helt enkelt. Och det är viktigt med snygga fälgar, det gör att din bil för en helt ny look och du kan stolt som en tupp visa upp den och känna att den slår alla andra modeller som liknar din bil. Se till att köpa dina fälgar från en genuin bilsajt istället för att köpa på blocket eller liknande:

Det var i augusti förra året som mannen via annons på internet låtsades ha en uppsättning fälgar, av märket American Racing, till salu.

En annan man nappade på erbjudandet och förde över 8000 kronor till 48-åringens konto. Vid ett tiotal gånger kontaktade köparen sedan 48-åringen för att få svar på när hans fälgar skulle levereras. 48-åringen blev då till slut otrevlig och slutade därefter att svara i telefon.(läs om det hela här)