En bil är ett väldigt bra fordon när man ska ta sig till olika platser på ett, i alla fall hyfsat, snabbt sätt. Visst går det snabbare att flyga, men ska man bara förflytta sig tre mil så känns ju det lite löjligt. Då är bilen det allra bästa alternativet för alla med körkort.

Men det kan vara mer än bara ett sätt att transportera sig på. Om man använder sig av en snygg foliering kan bilen nämligen bli så mycket mer. Man kan till exempel ändra till en helt annan färg än den var då man köpte den, eller bara en del av den. Till exempel en vit bil med blå motorhuv, eller en svart bild med silvriga dörrar. Man kan göra i princip vad man vill. Något som är nästan ännu bättre än att ”bara” byta färg är att man kan med hjälp av foliering skapa budskap på sin bil. Har man ett företag är det alltså perfekt! Man kan köra runt och göra reklam för sig och sitt företag varje gång man ger sig ut i bilen. I förlängningen kan man nästan säga att man alltså tjänar pengar på att åka och handla, både när man är ute på vägarna och när andra besökare av matbutiken ser din bil på parkeringen.

Har man inget företag ska man inte misströsta för det, det finns faktiskt möjlighet att som privatperson låta ett företag synas på din bil, och tjäna sig en slant på det! En riktig win/win situation, kan man säga.